Bedrijfsoverdracht

Wat kunnen wij voor u betekenen:

Een ieder dan wel de meeste mensen, en dan met name de ondernemers onder ons, zijn bekend met het be grip “bedrijfsoverdracht”. Uiteindelijk houdt dit in, de overdracht van uw onderneming aan een “derde” voortzetter uit de markt of een van de kinderen. Hierbij zijn naast de emotie, vele financiele, juridische en fiscale aspecten aan de orde. Wij zijn van mening dat het verstandig is hier tijdig de benodigde informatie over in te winnen zodat u niet op het laatste moment voor verassingen komt te staan.

Wij hebben op het gebied van voornoemde vele jaren ervaring bij het voorsorteren op, het begeleiden van, en de overdracht van ondernemingen. Indien u tijdig voorsorteert op een voorgenomen overdracht kan dit een aanzienlijke (met name fiscale) besparing opleveren. Tevens komt u beslagen ten ijs en kunt u juridisch de juiste stappen zetten.

De keerzijde van voornoemde is overname van bedrijven. Ook op dit gebied hebben wij de afgelopen (vele jaren) goede ervaring opgebouwd.

Duidelijk moge zijn dat zowel bedrijfsoverdracht als overname financiele, juridische en fiscal exprertise vergt. Wij kunnen u hierbij dienstbaar aan u zijn.

Gevraagd en te koop:

Binnen het kader van bedrijfsoverdracht en overname zijn er diverse relaties van ons kantoor welke hun bedrijf wensen te verkopen dan wel een overname kandidaat zoeken. Tevens zijn wij op zoek naar serieuze ondernemers welke hun bedrijf wensen te verkopen binnen het kader van vraag via ons kantoor.

In grove lijnen de branche:

Te koop:

  • Transportbedrijf (grove omschrijving) - in het Oosten van het land.
  • Horeca (cafeteria e.d.).
  • Handelsonderneming(en) – eveneens productie bedrijf op specifiek gebied.
  • Vakantie park (in het buitenland).
  • Horeca pand (met restaurant / boven-woningen / buitenland).

Gevraagd:

  • Horeca (cafeteria e.d.).

Voor nadere informatie kunt u ten alle tijde contact opnemen met ons kantoor.

"Voor al uw financiële
en fiscale aangelegenheden,
uw vertrouwde partner
in dienstverlening"