CHINA DESK

Wat en wie is de China Desk?

Onze organisatie heeft een China Desk. Deze Desk wordt bemand door mevrouw Hongfang Qian. Zij komt uit China en woont, leeft en werkt al ruim 10 jaar in Nederland. Haar achtergrond is een accountancy studie Nijenrode. Al geruime tijd oefent zij haar vak als adviseur op financieel en fiscaal gebied uit op ons adres.

Haar dagelijkse werkzaamheden bestaan met name uit het bedienen van in Nederland gevestigde Chinese bedrijven op het gebied van financiele en fiscale dienstverlening. Zoals het verzorgen van jaarrekeningen, aangiften inkomstenbelasting, loonbelasting en omzetbelasting. Daarnaast begeleid zij projecten voor zowel Nederlandse als Chinese klanten op divers gebied. U kunt daarbij denken aan het op de markt brengen van Nederlandse producten op de Chines markt, het aan en verkopen van onroerende zaken of aan en verkopen van bedrijven.

Wat kunnen wij u onder andere bieden:

  • Controleren van zakelijke contacten China;
  • Onderhouden en leggen van contacten China / Nederland;
  • Vertaal service in woord en geschrift Nederlands – Chinees en vise versa;
  • Tolk Nederlands / Chinees;
  • Innen vorderingen China;
  • Inburgeringscursussen;
  • Juridische ondersteuning zaken doen met China.

Voornoemde is een greep uit de mogelijkheden. Uiteraard zijn er meerdere diensten die aan de orde kunnen zijn. U kunt derhalve ten alle tijde contact met ons op nemen indien uw vragen heeft.

Contact:

Indien u denkt dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen kunt u contact opnemen met ons. Uiteraard bent u ten alle tijde welkom op ons kantoor.

Indien u direct contact wil opnemen met mevrouw Qian:

"Voor al uw financiële
en fiscale aangelegenheden,
uw vertrouwde partner
in dienstverlening"

CFS-1
CFS 2